“Türk futbol tarihinin en pahalı futbolcusu” resmi imza için Almanya’ya gitti! Bayern Münih’e transfer olan Boey’den ilk fotoğraf geldi!

Galatasaray’dan 30 milyon euro bonservis ve bonus karşılığında Alman ekibi Bayern Münih’e transfer olan Sacha Boey, özel uçakla Almanya’ya gitti. Sağlık kontrolünden geçecek olan futbolcu, daha sonra resmi sözleşmeye imza atacak.

“Türk futbol tarihinin en pahalı futbolcusu” resmi imza için Almanya’ya gitti! Bayern Münih’e transfer olan Boey’den ilk fotoğraf geldi!

Galatasaray’da gösterdiği performansla Avrupa’nın dev takımlarından Arsenal, Manchester United ve Bayern Münih’in radarına giren Sacha Boey, Alman ekibi Bayern Münih ile anlaştı. Daha sonra iki takımın yetkilileri yapılan görüşmeler sonucu futbolcunun 30 milyon euro bonservis ve bonus karşılığında transfer olması konusunda anlaşmaya vardı.

“Türk futbol tarihinin en pahalı futbolcusu” resmi imza için Almanya’ya gitti! Bayern Münih’e transfer olan Boey’den ilk fotoğraf geldi! - Resim : 1

BERKAN KUTLU, ALMANYA'YA UĞURLADI

Sabah saatlerinde takım arkadaşı Berkan Kutlu ile Atatürk Havalimanı'na gelen Sacha Boey, Münih’e doğru yola çıktı. Futbolcuyu taşıyan uçak saat 10.00 sularında Münih’e indi. 23 yaşındaki futbolcu yapılacak sağlık kontrolleri sonrası 4.5 yıllık resmi sözleşmeyi imzalayacak. Galatasaray ve Alman ekibini transfer hakkında resmi açıklama yapması bekleniyor.

“Türk futbol tarihinin en pahalı futbolcusu” resmi imza için Almanya’ya gitti! Bayern Münih’e transfer olan Boey’den ilk fotoğraf geldi! - Resim : 2
Sacha Boey, menajerleriyle Almanya'ya geldi 

 

TARİHE GEÇECEK

Öte yandan Sacha Boey, söz konusu transferle Türk futbol tarihine geçecek. Boey, en yüksek bonservis bedeliyle Türkiye’den transfer olan futbolcu olacak ve bonservis rekoru kırılacak.

“Türk futbol tarihinin en pahalı futbolcusu” resmi imza için Almanya’ya gitti! Bayern Münih’e transfer olan Boey’den ilk fotoğraf geldi! - Resim : 3

SACHA BOEY’İN GALATASARAY KARİYERİ

Galatasaray, 2021 yaz transfer döneminde Sacha Boey’i 1,5 milyon euro karşılığında Fransa ekibi Rennes’den kadrosuna katmıştı. Transfermarkt’a göre piyasa değeri 22 milyon euro olarak gösterilen 23 yaşındaki Boey, Okan Buruk’un prensleri arasında yer aldı. Buruk’un ilk 11’deki değişmez ismi olan Boey, sarı-kırmızılı takımda bu sezon 29 maça çıktı, 2 gol attı.