Ünlü rapçi ölümden böyle döndü

Türk rap şarkıcısı Tepki, son klibinin çekimlerinde olan bir kazayla yaralandı. Şarkıcı son klibinde kurgu gereği patlama sahnesinde gerçekten ateşlerin arasında kaldı.

Türk rapinin başarılı isimleri arasında yer alan Tepki, 25 Aralık'ta yayınlanacak olan şarkısının klip çekiminde büyük bir bir kaza yaşadı. Alevlerin arasında kalan Tepki yaralandı.Türk rap müziğinin önemli isimlerinden olan Tepki, yeni şarkısı için kameraların karşısına geçti.

Klibin senaryosunda yer alan patlama sahnesinin çekildiği sırada bir kaza meydana geldi.

Yangına müdahale edildi

İddiaya göre yaşanan kaza patlama sahnesini kuran ekibin hatasından kaynaklandı. Başarılı isim patlama sahnesinde alevlerin arasında kalırken, set ekibi olaya anında müdahale etti ve yangın daha da büyümeden söndürüldü.

Küçük yanıkları oluştu

Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Tepki'nin, baş kısmında ufak yanıklar olduğu, genel sağlık durumunun ise iyi olduğu aktarıldı.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Tepki, "Tedavi sürecindeyim, set sonunda bir kaza yaşadık. Arayan soran herkese tekrar tekrar teşekkür ederim" dedi.

Tepki'nin sosyal medya paylaşımına birçok beğeni gelirken, kullanıcılar geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Reymen ise paylaşıma yaptığı yorumda, "Rap için yaktın kendini" dedi.