Hissesi olanlar bekliyordu! Türk Traktör (TTRAK) açıkladı! Temettü ödemeleri ne zaman? Pay başına ne kadar verilecek?

Türk Traktör açıkladı! KAP üzerinden yatırımcılara duyurdu. Türk Traktör ve Ziraat Makineleri (TTRAK) temettü kararı verdi. Hissedarlarına pay başına ödeyeceği tutar da belli oldu. Peki, Türk Traktör temettü 2023 ödemesi ne zaman? Türk Traktör hisse temettü verecek mi? Türk Traktör pay başına ne kadar temettü verecek? İşte detaylar…

Hissesi olanlar bekliyordu! Türk Traktör (TTRAK) açıkladı! Temettü ödemeleri ne zaman? Pay başına ne kadar verilecek?

Türk Traktör ve Ziraat Makineleri (TTRAK) duyurdu! Temettü ödemesi yapılacak. Şirket yönetim kurulu, toplantıda aldığı temettü kararını KAP üzerinden yatırımcılarına duyurdu. Türk Traktör nakit kar patı ödeme tutar ve oranları açıkladı ve kar payı tarihlerini verdi.

TÜRK TRAKTÖR TEMETTÜ 2023 ÖDEMESİ NE ZAMAN?

Türk Traktör ve Ziraat Makineleri (TTRAK) KAP üzerinden hissedarlarına temettü ödemeleri için tarihleri duyurdu. Kar payının şirket tarafından ödeneceği ve payın kar payı hakkı bulunmadan işlem görmeye başlayacağı tarih 10 Mart 2023 belirlendi. Borsada işlem gören tipteki payların hak sahiplerinin belirlendiği tarih ise 13 Mart 2023 olarak kaydedilirken, payları Borsa‘da işlem gören pay sahiplerinin hesaplarına giriş yapılacağı tarih 14 Mart 2023 olarak duyuruldu.

TÜRK TRAKTÖR PAY BAŞINA NE KADAR TEMETTÜ VERECEK?

Türk Traktör ve Ziraat Makineleri (TTRAK) yaptığı açıklamada, hissedarlarına pay başı 35 lira 41 kuruş temettü ödemek üzere karar aldığını açıkladı.