Türk yıldız hakkında Barcelona iddiası! Sözleşmesini bile açıklamışlardı... Menajeri son noktayı koydu, konu kapandı!

Barcelona’ya transfer olduğu söylenen İlkay Gündoğan hakkında menajeri açıklama yaptı. Futbolcunun aynı zamanda amcası olan İlhan Gündoğan, iddiaları yalanladı.

Türk yıldız hakkında Barcelona iddiası! Sözleşmesini bile açıklamışlardı... Menajeri son noktayı koydu, konu kapandı!

Manchester City’nin kaptanı Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan’ın kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Yıldız futbolcunun sezon sonunda Barcelona’ya gideceği iddia edilmişti.

Türk yıldız hakkında Barcelona iddiası! Sözleşmesini bile açıklamışlardı... Menajeri son noktayı koydu, konu kapandı! - Resim : 1

MENAJERİ KONUŞTU 

Futbolcunun geleceği hakkında en net açıklamayı futbolcunun menajeri ve amcası olan İlhan Gündoğan yaptı. AS’a konuşan İlhan Gündoğan, "Haftalarca süren bir anlaşmayla ilgili hikayelerin nereden geldiğine şaşırdım. Hala hiçbir kulüple anlaşma yok. Önümüzdeki yıllarda nerede oynayacağına henüz karar verilmedi. İlkay, Manchester City kaptanı olarak bu sezon hâlâ üç büyük kupa kazanabilir. Şu anda odaklandığı tek şey bu” ifadelerini kullandı.

Türk yıldız hakkında Barcelona iddiası! Sözleşmesini bile açıklamışlardı... Menajeri son noktayı koydu, konu kapandı! - Resim : 2

ANLAŞMANIN DETAYLARINI BİLE VERMİŞLERDİ

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan İlkay Gündoğan'ın Barcelona ile anlaştığı iddia edilmişti. Futbolcunun 2+1 yıllık sözleşme karşılığı her sezon en az 12 milyon euro kazanacağı ileri sürülmüştü.

Türk yıldız hakkında Barcelona iddiası! Sözleşmesini bile açıklamışlardı... Menajeri son noktayı koydu, konu kapandı! - Resim : 3

İLKAY'IN CITY KARİYERİ

İlkay Gündoğan, 2016'da Dortmund'dan City'e transfer olmuş ve gösterdiği performansla dünyada mevkisinin en başarılı isimlerinden birisi haline gelmişti.

İlk 11’in değişmez isimlerinden biri olan ve geçen sezon takımına şampiyonluğu getiren golü atan İlkay, bu sezon çıktığı 40 maçta 5 gol 5 asist yaptı.