Türkiye bu fotoğraf karesiyle kederlendi! 6 yıldır baktığı otizmli çocuk ona böyle veda etti! Boğazları düğümleyen an

6 yıldır otizmli çocuğa bakan Melek Ö., çocuğun masraflarını karşılamak amacıyla evde bakım maaşı alıyordu. Yıllardır çocuğuna bakmayan öz anne, Melek Ö.'nün iddiasına göre, evde bakım maaşı aldığını duyduktan sonra kızını almaya geldi ve dava açacağını söyledi. Sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan Melek Ö., annesinin çocuğu aldığı anları paylaştı. İzleyenlerin gözyaşları sel oldu.

Türkiye bu fotoğraf karesiyle kederlendi! 6 yıldır baktığı otizmli çocuk ona böyle veda etti! Boğazları düğümleyen an

6 yıldır baktığı otizmli kız çocuğuyla paylaşımlarda bulunan Melek Ö.'nün iddiasına göre, çocuğun öz annesi evde bakım maaşı aldığını duyduktan sonra çocuğu almaya geldi. Bununla birlikte yıllardır kızına bakan Melek Ö.'ye dava açacağını söyledi. Öz annesi olduğundan dolayı, adaletin öz annenin yanında olacağını belirten Melek Ö., sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla yürekleri dağladı. 

SENİ BIRAKMAYACAĞIM KIZIM

Annesinin küçük kızı almaya geldiği ve valiziyle birlikte uzaklaştıkları anları kayda alan Melek Ö., "Seni bırakmayacağım kızım" dedi. Melek Ö.'nün takipçileri de kendisine destek verdi. Bazı kullanıcılar bir süredir takip ettikleri kadına, öz çocuğu sandıklarını ancak öz çocuğu olsa bu kadar iyi bakacağı yönünde yorumlarda bulundu. Bir kullanıcı, "Bence sizinle kalmalı. Doğurmakla değil bakmakla anne olunuyor." dedi. 

DAHA SONRA GERİ GETİRDİ

Diğer yandan olayla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. Kadının aldığı çocuğu yeniden aynı eve getirdiği ve Melek Ö’nün çocuğa yeniden başlamaya baktığı öğrenildi.