Türkiye dört gözle bu haberi bekliyordu, herkes ters köşe oldu... 14, 15, 16, 17, 18 Mayıs için bomba haber

Türkiye'de birçok vatandaş mayıs ayında hava durumunun nasıl olacağını merak ediyordu. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten 4, 15, 16, 17, 18 Mayıs'ı da dahil ederek Türkiye'yi bekleyen hava durumunu açıkladı. Ökten, "Mayıs ayında da Ülkemizde yağışlar aralıklarla etkili olmaya devam edecek.." dedi. Sıcak severler hüzne uğradı.

Türkiye dört gözle bu haberi bekliyordu, herkes ters köşe oldu... 14, 15, 16, 17, 18 Mayıs için bomba haber

Türkiye'ye balkanlar tarafından soğuk hava dalgasının gelmesinin ardından vatandaşların en çok merak ettiği soruların başında 'mayıs ayında havalar nasıl olacak' sorusu gelmeye başladı. Küresel iklim değişikliği ile birlikte mevsimlerde kayma yaşandığı biliniyordu. Bu sene etkili yağmurlar nisan ayının sonlarına doğru yağmaya başladı.

HAZİRAN VE TEMMUZ İÇİN SICAKLIK UYARISI YAPILDI

Meteorolojik kaynaklar tarafından önceki gün haziran ve temmuz ayları açısından 'Afrika sıcaklığına dikkat' uyarısı yapıldı. Fakat vatandaşlar mayıs ayında bizleri nasıl bir hava durumunun beklediğini bilmiyordu. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten bu sorulara yanıt verdi. 

"ARALIKLARLA YAĞIŞ DEVAM EDECEK"

Ökten 14, 15, 16, 17 ve 18 Mayıs'ı da kapsayan süre zarfı hakkında, "Mayıs ayında da Ülkemizde yağışlar aralıklarla etkili olmaya devam edecek.." dedi. Sıcağı seven vatandaşlarımız bu duruma biraz üzüldü ancak kuraklık nedeniyle bu yağışların herkese rahat bir nefes aldıracağı düşünülüyor. 

Türkiye dört gözle bu haberi bekliyordu, herkes ters köşe oldu... 14, 15, 16, 17, 18 Mayıs için bomba haber - Resim : 1