Türkiye günlerce bunu konuşmuştu! Nihat Doğan dudak uçuklatan teklif yaptı! Mabel Matiz'in tepkisi olay

Ünlü şarkıcı Nihat Doğan, Mabel Matiz'in dillere pelesenk olan şarkısı "Antidepresan"ı yorumlamasıyla günlerce konuşulmuştu. Nihat Doğan şimdi de, Matiz'e yaptığı teklifle gündeme geldi.

Türkiye günlerce bunu konuşmuştu! Nihat Doğan dudak uçuklatan teklif yaptı! Mabel Matiz'in tepkisi olay

Mabel Matiz "Antidepresan" şarkısıyla bu seneye damgasını vurdu. Herkesin dilinde olan şarkıyı canlı yayında seslendiren Nihat Doğan ise resmen Türkiye gündemine oturdu. Doğan, şarkıyı almak istedi, Matiz ise konuya "Yorum yok" diyerek yanıt vermişti. Doğan'ın son teklifi ise dudak uçuklattı. 

"100 BİN DOLAR VERİRİM"

Halkın antidepresan şarkısını kendisi sayesinde benimsediğini söyleyen Nihat Doğan, "Şarkı Nihat Doğan'la birlikte yeniden ayağa kalktı. O yüzden mukayese kabul etmiyorum. Halka rağmen bir şey yapılmaz, halk ne diyorsa odur. Halk Nihat Doğan demiş. Daha bunun tartışması olur mu?" dedi.

Doğan, "Antidepresan için Mabel Matiz 100 bin dolar verir misin?" sorusuna "Veririm. Siz de çıtayı baya yükselttiniz" cevabını verdi.

MABEL MATİZ'DEN OLAY YANIT

Mabel Matiz, “Antidepresan” şarkısını almak için kendisine ulaşmaya çalışan Nihat Doğan’la ilgili sorulara “Bunları konuşmak istemiyorum" diye yanıt verdi.