Türkiye güzeli Aslı Sümen'den yıllar sonra gelen 'Itır Esen' itirafı

Miss Turkey 2017 yarışmasında önce 2’nci seçilmişken, tacın Itır Esen’den alınması üzerine birinciliği elde eden Aslı Sümen, yıllar sonra itiraf etti.

Türkiye güzeli Aslı Sümen'den yıllar sonra gelen 'Itır Esen' itirafı

Miss Turkey 2017 birincisi Aslı Sümen, Sergen Deveci ile Daniska Show’a konuk oldu. Yarışmada önce 2’nci seçilmişken, tacın Itır Esen’den alınması üzerine birinciliği elde eden Sümen, “Yarışmada ikinciyken sonradan sana birinciliği vermiş olmaları sevindirdi mi yoksa birisinin hakkını yemiş gibi mi düşündün?” sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

2017 Miss Turkey birincisi Aslı Sümen, komedyen Sergen Deveci'nin sunduğu Daniska Show’un son konuğu oldu. Deveci, Türkiye güzeline; tacın Itır Esen’den alınması üzerine birinciliği elde etmesini sordu.

Türkiye güzeli Aslı Sümen'den yıllar sonra gelen 'Itır Esen' itirafı - Resim : 2

Sümen konuyla ilgili, “Birisinin hakkını yemiş gibi hissettim. Duyunca biraz sustum, kaldım. Hatta bana ‘sevinsene’ dediler. 1 ay sonra Çin’e gittiğimde iyi ki de bu olmuş dedim” açıklamasında bulundu.

Estetik cerrahı Dr. Alper Eskalen ile birlikte olan Sümen, “Güzelliğinin ne kadarını borçlusun ona?” sorusunu ise “Yüzde 1’ini borçluyum, o da dudağım. Ama geri kalan her şey annemle babama ait” şeklinde yanıtladı.

Türkiye güzeli Aslı Sümen'den yıllar sonra gelen 'Itır Esen' itirafı - Resim : 3