Türkiye hakkında flaş 16 Haziran açıklaması. Saliseler önce duyuruldu. Aniden her tarafı sarıp aniden kaybolacak

Meteorolojik kaynaklardan Türkiye hakkında flaş bir 16 Haziran açıklaması geldi. Kaynaklar tarafından aktarılan bilgilere göre 16 Haziran'da yurt genelinde havalar bir anda ısınacak. Sonrasında ise yurt geneli yeniden yağışlı bir hava dalgası grafiğine girecek. Yağışları 6-7 gün boyunca devam etmesi bekleniyor.

Türkiye hakkında flaş 16 Haziran açıklaması. Saliseler önce duyuruldu. Aniden her tarafı sarıp aniden kaybolacak

Meteorolojik kaynaklar tarafından Türkiye hakkında flaş bir 16 Haziran uyarısı yapıldı. Kaynaklar tarafından kısa süre önce aktarılan bilgilere göre yurdumuz 16 Haziran'da kısa süreli bir sıcak hava dalgasını karşılayacak. Bu sıcak hava dalgası çok kısa sürecek ardından yurt genelinde yeniden yağışlı ve serin havalar görülmeye devam edecek. 

"6-7 GÜN BOYUNCA DEVAM EDECEK"

Hava Forum tarafından konu hakkında yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: "Yurdumuz cuma günü bir anda ısınacak. Isınma kısa sürecek. Cuma günleri sonra ve akşam batı doğumundan başlayarak yeni bir yağışlı havanın etkisine gireceğiz. Yağışla birlikte hava sıcaklığı tekrar düşmeye başlayacak.Yağışlar aralıkları bir 6-7 gün daha geleceği gibi görünüyor..." 

Türkiye hakkında flaş 16 Haziran açıklaması. Saliseler önce duyuruldu. Aniden her tarafı sarıp aniden kaybolacak - Resim : 1