Türkiye, Hataysporlu Christian Atsu’yu konuşuyor! Kurtarıldı denmişti ama yürek yakan bir gerçek var

Hatay’daki depremde enkaz altında kalanlar arasında yer alan Christian Atsu’nun kurtarıldığı iddia edildi. Ancak hocası Volkan Demirel, Atsu’nun hala kurtarılamadığını açıkladı. Sporseverler de konuyla ilgili doğru bilginin hangisi olduğunu merak ediyor.

Türkiye, Hataysporlu Christian Atsu’yu konuşuyor! Kurtarıldı denmişti ama yürek yakan bir gerçek var

Türkiye, güneydeki deprem nedeniyle büyük bir korku yaşıyor. Depremin büyük bir yıkıma yol açtığı Hatay'da futbol oynayan ünlü futbolcu  Christian Atsu’nun da enkaz altında kaldığı bilgisi herkesi kahretmişti. Futbolcunun önceki gün enkazdan çıkarıldığı iddia edildi ancak olayla ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. 

HOCASI VOLKAN DEMİREL KONUŞTU

Atsu'nun hocası Volkan Demirel, gazeteci Süleyman Arat'a yaptığı açıklamada Atsu'nun kurtarılmadığını söyledi. Demirel, "Kurtarılsa ben neden paylaşmayayım" diyerek olayın boyutunu gözler önüne serdi. Demirel ayrıca Taner Savut’tan da haber alınamadığını dile getirdi. 

Türkiye, Hataysporlu Christian Atsu’yu konuşuyor! Kurtarıldı denmişti ama yürek yakan bir gerçek var - Resim : 1

FUTBOLCULARIYLA BİRLİKTE İSTANBUL'A GELDİ

Hatay'daki depremde büyük bir özveri örneği sergileyen Volkan Demirel bugün futbolcularıyla birlikte İstanbul'a döndü. Ancak futbolseverler kafilede yer almayan Atsu'nun son durumunu merak ediyor.