Türkiye için de bomba tarih... 23 Kasım 2023 saat 18.05'te olacak korkunç şeyi açıkladı... Arada kalacağız

Dünya, sosyal medyada üçüncü dünya savaşı hakkında yayılan tarihi konuşuyor. Ünlü bir teknoloji firmasına ait robot, üçüncü dünya savaşının 23 Kasım 2023 tarihinde saat 18.05'te başlayacağını iddia etti. Türkiye de savaş başlatacak ülkelerin arasındaki bir konumda yer alıyor. İşte detaylar...

Türkiye için de bomba tarih... 23 Kasım 2023 saat 18.05'te olacak korkunç şeyi açıkladı... Arada kalacağız

Dünya genelinde enflasyonun hızla artması, kuraklık, küresel iklim değişikliği ve enerji ürünlerinin daha değerli hale gelmesiyle birlikte üçüncü dünya savaşına yönelik beklentiler de arttı. İnsanlık hiç olmadığı kadar üçüncü dünya savaşı şüphesi üzerinde duruyor. 

SOSYAL MEDYADA YAYILAN BOMBA TARİH! 

Sosyal medyada üçüncü dünya savaşına ilişkin son olarak ortaya atılan bir iddia ise hepsinden daha fazla konuşuldu. Dünyaca ünlü bir teknoloji şirketine ait robot tarafından üçüncü dünya savaşının çıkacağı tarih ortaya atıldı. 

KASIM AYINA DENK GELİYOR

Robot tarafından yapılan analizlerden sonra açıklanan tarih 23 Kasım 2023 yılına denk geliyor. Söz konusu analize göre savaşı 18.05'te Rusya'nın Almanya'ya saldırmasından sonra başlayacak. Türkiye'nin bu iki ülke arasında kalması nedeniyle de söz konusu iddiaya yönelik ilgi Türkiye'de daha fazla oldu.