Türkiye için flaş ağustos tavsiyesi... Ne 10 temmuz ne 20 temmuz ne de 30 temmuz. Kesin o tarih olarak açıklan

Meteoroloji kaynaklarından Türkiye'ye yönelik çok önemli ağustos ayı tavsiyesi geldi. Meteorolojik kaynaklar Türkiye'de tatil için en uygun dönemin ağustos ayı olduğunu belirtti. Konuyla ilgili yapılan paylaşımda, "Bu sezon en güzel tatil dönemi Ağustos olarak gözüküyor. Hem denizler tam ısınacak hem de hava sizi süper bronzlaştıracak..." denildi.

Türkiye için flaş ağustos tavsiyesi... Ne 10 temmuz ne 20 temmuz ne de 30 temmuz. Kesin o tarih olarak açıklan

Türkiye'de 9 günlük bayram tatili sona erdi. Pazartesi günü milyonlarca vatandaş yeniden işlerinin başına dönecek. Pazar gününden itibaren de İstanbul'da hareketlilik başladı. 

YILLIK İZNE ÇIKACAK OLANLAR VAR

Fakat yaz tatili henüz bitmedi. Yıllık iznini kullanacak ya da çocuklarıyla tatile çıkacak olan vatandaş sayısı hala yüksek. İşte bu vatandaşlar için flaş bir ağustos tavsiyesi verildi. 

"EN GÜZEL TATİL DÖNEMİ AĞUSTOS'TA"

Hava Forum tarafından konuyla ilgili yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: 

"Bayramda tatile gitmeyen veya ekonomik ferahlığınıza göre ikinci, üçüncü, dördüncü, beşinci, altıncı, yedinci kez tatile gidecek olanlar, bu sezon en güzel tatil dönemi Ağustos olarak gözüküyor. Hem denizler tam ısınacak hem de hava sizi süper bronzlaştıracak..." 

TEMMUZ DA DALGALI GEÇECEK

Diğer yandan meteorolojik kaynaklar tarafından yapılan değerlendirmeye göre en güzel tatil dönemi için ne 10 temmuz ne 20 temmuz ne de 30 temmuz gösteriliyor. Herkes ağustos ayında birleşmiş durumda. 

Türkiye için flaş ağustos tavsiyesi... Ne 10 temmuz ne 20 temmuz ne de 30 temmuz. Kesin o tarih olarak açıklan - Resim : 1