Türkiye için güzel haberler var. Marmara, Karadeniz ve İç Anadolu bölgeleri çok şanslısınız. Çok iyi gidiyoruz çok

Meteorolojik kaynaklardan güzel haberler geliyor. Bu kapsamda Marmara, Karadeniz ve İç Anadolu bölgelerinin yağış açısından şanslı olduğu kaydedildi.

Türkiye Nisan ayının son günlerinde yağışlardan nasibini almaya başladı. Özelikle kurak geçmesi beklenen yaz ayı öncesi bu yağışlar büyük moral oldu. Yağışların devam edeceğine yönelik bilgiler de gelmeye devam ediyor.

Bu kapsamda yağış açısından en şanlı olan illerin Marmara, Karadeniz ve İç Anadolu bölgeleri olduğu kaydedildi. Yağış açısından Türkiye’nin çok iyi gittiği yorumları da yapılmaya başlandı.

Türkiye için güzel haberler var. Marmara, Karadeniz ve İç Anadolu bölgeleri çok şanslısınız. Çok iyi gidiyoruz çok - Resim : 1

“ÇOK İYİ GİDİYORUZ, SAĞANAKLAR DEVAM EDECEK”

Sosyal medya platformu X’teki Hava Forum isimli hesaptan yapılan paylaşımda,  “Özellikle Salı günü miktar daha fazla olmak üzere yerel ve aralıklı sağanaklar devam edecek. Bir sonraki hafta için yeni yağışlar görünüyor. Marmara, Karadeniz ve İç Anadolu bölgeleri şanslı kesimler. Çok iyi gidiyoruz çok” ifadelerine yer verildi.

Türkiye için güzel haberler var. Marmara, Karadeniz ve İç Anadolu bölgeleri çok şanslısınız. Çok iyi gidiyoruz çok - Resim : 2