Türkiye için hayra alamet olmayan olay Dünya için kıyamet alameti. Gece doğada ortaya çıktı, evin bahçesinde paramparça etti

Türkiye'de ayıların kış uykusuna yatmaması hayra alamet değil ancak Dünya için bir kıyamet alameti adeta. Ayılar yine iş başında. Bir ayı evin bahçesindeki hedefini paramparça etti.

Dünyada ayılarla ilgil ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Türkiye'de ayıların kış uykusuna yatmaması hayra alamet değil ancak Dünya için bir kıyamet alameti adeta. Ayılar yine iş başında. Bir ayı evin bahçesindeki hedefini paramparça etti. 

DÜNYANIN 4 BİR YANINDA UYUMADILAR

İklim değişikliği sebebiyle dünyanın dört bir yanında hayvanlar kış uykusuna yatamıyor. Kış şartlarında aç kalan hayvanlar şehirlere inerek karnını doyurmaya çalışıyor.

ABD'nin Florida eyaletinde noel için ışıklı geyik hazırlayan ailenin bahçesine de bu sebeple davetsiz bir misafir geldi.

EVİN GÜVENLİK KAMERASI KAYDETTİ 

Evin güvenlik kamerasına yakalanan görüntülerde, kış uykusuna yatamayan bir ayı bahçedeki geyik süslemelerini parçaladı.  Ayı daha sonra geyiklerden birini yanına alarak uzaklaştı.