Türkiye için şimdi güncelleme geldi. Pazar gecesi uyuyacağız, pazartesi böyle uyanacağız. Evden işe gidecekler bilsin

Meteorolojik kaynaklar hava durumu tahminlerini açıklamaya devam ediyor. Uzman isim, hafta sonunu ülke genelin yağışlı geçirdikten sonra hafta başı hakkında güncel bilgileri paylaştı. Pazar akşamı itibariyle yağışların etkisinin azalacağı ve yarın sabah itibariyle hava sıcaklıklarının yükseleceğini bildirdi. Pazartesi günü için İstanbul, İzmir, Ankara ve Antalya için hava sıcaklığı tahminleri açıklandı.

Türkiye için şimdi güncelleme geldi. Pazar gecesi uyuyacağız, pazartesi böyle uyanacağız. Evden işe gidecekler bilsin

Sosyal medya hesabı üzerinden hava durumu tahminlerini paylaşan uzman isim, Prof.Dr. Orhan Şen, hafta sonunu yağış ve fırtına ile geçiren pek çok ilde yarından itibaren hava sıcaklıklarının yükseleceğini açıkladı. Ülke genelinde sağanak yağış, fırtına ve kar yağışlı seyreden hava bazı illerimizde yarından itibaren ısınabilir. 

İşte uzman isim Prof.Dr. Orhan Şen'in sosyal medya paylaşımı;

"Yağışın ve fırtınanın bugün akşam saatlerinden itibaren etkisi azalacak. Pazartesi ısınma başliyor. Bugün İstanbul 8 C Yarın 13 Çarşamba 18 C. İzmir 13, Ankara 6, Antalya 16 C"

Türkiye için şimdi güncelleme geldi. Pazar gecesi uyuyacağız, pazartesi böyle uyanacağız. Evden işe gidecekler bilsin - Resim : 1