Türkiye onu bağrına basacak! "Kardeşlerim dardayken bana durmak düşmez" diyen Server Türkiye'ye geliyor

Kahramanmaraş depremi dünya basınında da büyük yankı uyandırdı. Depremin ilk günlerinde Bakü’den aracının üzerine yüklediği yorganları Türkiye’ye göndermek üzere yardım merkezine götürdüğü sırada çekilen fotoğrafıyla herkesi duygulandıran Server Beşirli Türkiye’ye gelecek.

Türkiye onu bağrına basacak! "Kardeşlerim dardayken bana durmak düşmez" diyen Server Türkiye'ye geliyor

Dünyanın dört bir yanından deprem felaketi sonrası yardımlar Türkiye’ye adeta yağarken bir yardım eli de Bakü’den geldi. Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de eski kırmızı aracının üzerine yüklediği yorganları Türkiye'deki depremzedelere ulaştırmak için yardım merkezine götüren Server Beşirli, bu sırada çekilen fotoğrafıyla Azerbaycan ile Türkiye arasındaki dayanışmanın simgesi oldu. 

Türkiye onu bağrına basacak! "Kardeşlerim dardayken bana durmak düşmez" diyen Server Türkiye'ye geliyor - Resim : 1

YARDIM ÇALIŞMALARINA KATILACAK

Her gün Türkiye’deki depremzedeler için yardım taşıyan Server Beşirli ve iki kuzeni, Türkiye’deki yardım çalışmalarına katılmak üzere Türkiye-Azerbaycan İş Adamları ve Sanayiciler Birliği (TÜİB) Başkanı Hüseyin Büyükfırat tarafından Türkiye’ye gönderilecek.

ADIYAMAN'DA GÖREV YAPACAK 

Azerbaycan’dan gönderilen yardımların dağıtımı için Adıyaman’da kurulması planlanan merkeze gidecek olan Beşirli ve kuzenleri, deprem bölgesindeki yardım çalışmalarına katılacak. Pazartesi günü iki kuzeniyle birlikte Bakü’den yola çıkması beklenen Beşirli, bugün Adıyaman’a gidecek olan TÜİB Başkanı Hüseyin Büyükfırat tarafından karşılanacak.