Türkiye play-off turu muhtemel rakipler kim? Dünya Kupası Play-off kura çekimi ne zaman?

Türkiye Karadağ'ı 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu son maçında 2-1 mağlup ederek, play-off turu oynamaya hak kazandı. "Türkiye play-off turu muhtemel rakipler kim?" gibi aramalar yapılıyor. Peki, Dünya Kupası Play-off kura çekimi ne zaman?

Türkiye play-off turu muhtemel rakipler kim? Dünya Kupası Play-off kura çekimi ne zaman?

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu son maçında A Milli Futbol Takımımız, Karadağ'ı 2-1 mağlup etti ve Dünya Kupası yolunda play-off turu oynamaya hak kazandı. Birçok futbolsever ise play-off turuna kalan Türkiye'nin muhtemel rakiplerini araştırmaya başladı. "Türkiye playy-off turu muhtemel rakipler kim?" Bunun yanı sıra Dünya Kupası Play-off kura çekimi ne zaman? gibi sorular da gündemde.

Türkiye play-off turu muhtemel rakipler kim?

Türkiye play-off turunda seri başı olamayacak. Ay Yıldızlıların muhtemel rakipleri ise şöyle; Portekiz, İskoçya, İtalya, Rusya, İsveç ve Galler 

Dünya Kupası Play off kura çekimi ne zaman?

24-29 Mart 2022’deki play-off etabının kura çekimi 26 Kasım’da gerçekleştirilecek.

12 takım 4’erli 3 gruba ayrılacak.

Tek maç üzerinden yarı final ve final maçları oynanacak.

Finalde kazanan 3 takım Dünya Kupası’na katılacak.

Play-Off maçları ne zaman oynanacak?

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde play-off turunda yarı final maçları, 24 Mart 2022 tarihinde oynanacak. play-off turunda final karşılaşmaları ise 29 Mart 2022 tarihinde oynanacak ve Dünya Kupası bileti alan 3 takım daha belli olacak.