Türkiye Polonya voleybol yarı final maçı saat kaçta hangi kanalda?

2019 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda Türkiye yarı finalde Polonya ile karşılaşıyor. 7 Eylül Cumartesi günü oynanacak maçın hangi kanaldan yayınlanacağı merak konusu oldu. İşte maçın saati ve kanalı.

Türkiye Polonya voleybol yarı final maçı saat kaçta hangi kanalda?

2019 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda yarı finalistler belli oldu. Türkiye'nin yarı finaldeki rakibi Polonya oldu. Diğer yarı finalist Sırbistan da İtalya ile eşleşti. Bu gelişmenin ardından final biletini alacak takımın belli olacağı maçın saat ve yayıncı kuruluş gibi detayları merak konusu oldu.

2019 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası kapsamında, Hollanda'yı mağlup eden Türkiye yarı finale adını yazdırdı. Yarı finalde, Polonya ile eşleşen Milliler, bu kez final için mücadele verecek. Maça kısa süre kala, Türkiye Polonya voleybol karşılaşması sporseverler tarafından merak konusu oldu. 

Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından 31. kez düzenlenen organizasyonda yarı final heyecanı başlıyor. Türkiye Polonya maçı da 7 Eylül Cumartesi günü saat 19:30’da oynanacak. Karşılaşma TRT SPOR ekranlarından canlı yayınlanacak.