Türkiye'de 21 Nisan ve 23 Nisan arasında hazırlık yapan herkes dikkat. Yukarılarda bir hazırlık başladı, can sıkacak

Türkiye'de Ramazan ayının sonlarına doğru bayram telaşı başlayacak. İş yerlerinde izinlerini birleştiren vatandaşlar tatil planını devreye sokacak. Ancak Türkiye için bayrama yönelik önemli bir haber geldi. Türkiye bayramı serin ve soğuk geçirecek gibi gözüküyor. Meteorolojik kaynaklara göre atmosferde buna yönelik bir hazırlık başladı.

Türkiye'de 21 Nisan ve 23 Nisan arasında hazırlık yapan herkes dikkat. Yukarılarda bir hazırlık başladı, can sıkacak

Türkiye'de yaşayan vatandaşlar aniden gelen soğuk hava dalgasıyla bir anda neye uğradığını şaşırdı. Son günlerde hava sıcaklıkları mevsim normallerine döndü ancak havanın bayramda nasıl olacağı merak ediliyor. 

21 NİSAN- 23 NİSAN ARASI BAYRAM

Ramazan'da oruç tutan çok sayıda vatandaş, Ramazan bayramına kavuşmanın sevincini yaşayacak. Bazı vatandaşlar iş yerlerindeki izinlerini bayram izinleriyle birleştirip tatile çıkacak. Bu nedenle havadurumuna ilişkin araştırmalar şimdiden başladı. 

SOĞUK HAVA BEKLENİYOR

Bayramda güzel hava bekleyenleri üzen haber ise Meteoroloji kaynaklardan geldi. Kaynaklara göre Türkiye olarak bayramda serin/soğuk ve yağmurlu tarafta kalacak gibi görünüyor... Bu konudaki atmosferin bir hazırlığı var.