Türkiye'de 43 ilin birden geçiş güzergahı olan bölgeden tehlikeli bir haber geldi. Oraya gidecek herkes öğrenmeli

Türkiye'de 43 ilin birden geçiş güzergahı olan bölgeden tehlikeli bir haber geldi. 43 ilin birden ulaşımda ortak güzergahı olan "kilit kavşak" Kırıkkale'de, sabah saatlerinden itibaren etkili olan yoğun sis görüş mesafesini 25 metreye kadar düşürerek trafiği olumsuz etkiledi.

Türkiye'de 43 ilin birden geçiş güzergahı olan bölgeden tehlikeli bir haber geldi. Oraya gidecek herkes öğrenmeli

Türkiye'de 43 ilin birden geçiş güzerhahı olan bölgeden önemli bir haber geldi. Kırıkkale'de bulunan ve ''kilit kavşak'' olarak bilinen kavşakta etkili olan yoğun sis sebebi ile görüş mesafesi 25 metreye kadar düştü. 43 ilin ortak güzergahı olan kavşakta etkili olan sis trafiği adeta kilitledi. 

SİS GÜNÜN İLK IŞIKLARI İLE BERABER ETKİLİ OLDU

Kırıkkale'de, gece saatlerinde etkili olmaya başlayan sis, günün ilk ışıklarıyla beraber etkisini artırdı. Sisin görüş mesafesini azaltması sebebiyle, sürücüler trafikte ilerlemekte güçlük çekti.

Yoğun sis, Ankara-Samsun ve Kırıkkale-Kayseri kara yolunda görüş mesafesini yer yer 25 metreye kadar düşürdü. Trafiğin yoğun olduğu kavşaklarda görev alan İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri de sürücülere takip mesafesini korumaları ve aşırı hız yapmamaları konusunda uyarılarda bulundu. Şehir merkezinde de etkili olan sis, bir süre sonra dağıldı.

 

Türkiye'de 43 ilin birden geçiş güzergahı olan bölgeden tehlikeli bir haber geldi. Oraya gidecek herkes öğrenmeli - Resim : 1