Türkiye'de bir bölgeye hepsinden de önemli uyarı... Tam 3 gün boyunca devam edecek. Milyonları yakından ilgilendiriyor

Meteoroloji uzmanı Cengiz Çelik, Türkiye'de Ankara bölgesine tüm bölgelerden ayrı bir parantez açarak uyarıda bulundu. Çelik, "Ankara'da önümüzdeki 3 gün boyunca gök gürültülü sağanak yağış bekliyoruz" dedi.

Türkiye'de bir bölgeye hepsinden de önemli uyarı... Tam 3 gün boyunca devam edecek. Milyonları yakından ilgilendiriyor

Hava durumu dengesi iyice bozulan Türkiye'de vatandaşlar meteorolojik hadiselere daha fazla ilgi göstermeye başladı. Meteoroloji uzmanları da vatandaşların meraklarını gidermeye devam ediyor. Son olarak Meteoroloji uzmanı Cengiz Çelik, Ankaralı vatandaşlara yönelik önemli bir uyarıda bulundu. 

"3 GÜN BOYUNCA GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ BEKLİYORUZ"

İstanbul, Ankara ve İzmir'de hafta boyunca yaşanılacak meteorolojik beklentileri de aktaran Çelik, şunları kaydetti:

“İstanbul'da önümüzdeki 3 gün boyunca yağış beklentimiz yok. Hava ekseriyetle parçalı, çok bulutlu geçecek. Sıcaklıklar İstanbul'da en yüksek 24-25 derecelerde seyredecek. Ankara'da önümüzdeki 3 gün boyunca gök gürültülü sağanak yağış bekliyoruz. Özellikle Perşembe ve cumartesi için Ankara'daki sağanak yağışın yerel olarak kuvvetli olmasını öngörüyoruz. Ankara'daki en yüksek sıcaklıklar da 21-22 dereceler civarında. İzmir'de Perşembe günü için yağış yok, hava çok bulutlu olacak ancak Cuma, cumartesi günü için İzmir'de de gök gürültülü sağanak yağış beklentimiz var. İzmir'de en yüksek sıcaklığı da 26-28 dereceler civarında seyredecek.”