Türkiye'de bir dönemin en ünlü golcü futbolcusuydu. Ersan Martin'e Şenol Güneş'in sorusu yürekleri paramparça etti

Beşiktaş – Galatasaray derbisini izleyen eski futbolcu Ersen Martin ile Şenol Güneş bir araya geldi. Güneş’in "Tanıdın mı beni?" sorusuna Ersen Martin’in kayıtsız kalması yürekleri paramparça etti.

Kalp krizi geçirmesi sonrası aort damarı yırtılan eski futbolcu Ersen Martin aylar süren tedavisi sonrası hastaneden taburcu oldu. Şimdilerde tekerlekli sandalyeye bağlı olarak yaşamını sürdüren Ersen Martin, Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan derbi mücadelesini tribünden takip etti.

“TANIDIN MI BENİ?”

Maçın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ersen Martin’in yanına giderek durumunu sordu. Güneş’in "Tanıdın mı beni?" diye sorduğu Martin’in kayıtsız kaldığı anlar yürekleri paramparça etti. Daha sonra ikili hatıra fotoğrafı çektirdi.

OKAN BURUK MORAL VERDİ

Ajansspor'da yer alan habere göre, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk da Ersen Martin'in yanına gelerek son durumu hakkında bilgi aldı ve kısa bir süre sohbet etti.

Martin'e moral veren Buruk, "Seni iyi gördüm. Senin için dua ediyoruz. Aslan gibi olacaksın. Duamız, kalbimiz seninle. Herkes seni çok seviyor." dedi.