Türkiye'de bunu gören herkes şaştı kaldı. Kocaman Tır'ın yanındaki kadını görenler inanamadı. 1 defa 2 defa daha baktı

Türkiye'de vatandaşların genelde görmeye alışık olmadığı bir durum yaşandı. Tır'ın yanındaki kadını görenler adeta şaştı kaldı. 1 defa, 2 defa daha bakmak zorunda kaldılar.

Türkiye'de bunu gören herkes şaştı kaldı. Kocaman Tır'ın yanındaki kadını görenler inanamadı. 1 defa 2 defa daha baktı

Türkiye'de artık hemen hemen her meslekte kadın ve erkekleri görmeye alıştık. Ancak bu meslekler arasında son sırayı hala Tır şoförlüğü alıyor. Çünkü genel olarak Tır şoförlerinin erkek olmasına alıştık. 

Ancak birçok kadın bu algıyı yıkmaya başladı. Sosyal medyada da bu algıyı yıkan kadınlardan biri gündem oldu. Tır'ın yanındaki kadını görenler adeta şaştı kaldı. 1 defa, 2 defa daha bakmak zorunda kaldılar. 

LAKABI "KAFKASLARIN KRALİÇESİ" 

'Kafkasların Kraliçesi' lakaplı kadın tır sürücüsü Esra Yılmaz (32): "Tutkunu olduğum iki şeyi birleştirmem gerekiyordu. Biri dünyayı dolaşmak diğeri araba sürmek. Bundan dolayı tır şoförü oldum."

Türkiye'de bunu gören herkes şaştı kaldı. Kocaman Tır'ın yanındaki kadını görenler inanamadı. 1 defa 2 defa daha baktı - Resim : 1

Türkiye'de bunu gören herkes şaştı kaldı. Kocaman Tır'ın yanındaki kadını görenler inanamadı. 1 defa 2 defa daha baktı - Resim : 2