Türkiye'de camiye bırakılan 100 TL ve yanındaki not, okuyanları hüngür hüngür ağlattı. Güzel kalpliler iyi ki varlar

Türkiye'de camiye bırakılan 100 TL para ve hemen yanındaki not, okuyanları duygulandırdı. Bazıları ise hüngür hüngür ağladı. Telefonunu şarj etmek için camiye giren vatandaş, caminin elektriğini kullanarak telefonunu şarj ettikten sonra gönlü razı olmadı. Cebinden 100 TL para çıkarıp, durumu anlattı. Bıraktığı paranın elektrik faturasına katkı olmasını istedi. Adamın bu hareketi, "Güzel kalpli insanlar iyi ki varlar." dedirtti.

Türkiye'de camiye bırakılan 100 TL ve yanındaki not, okuyanları hüngür hüngür ağlattı. Güzel kalpliler iyi ki varlar

Tokat'ta meydana gelen olay, duyanlara duygu dolu anlar yaşattı. Telefonunun şarjı bitince girip caminin elektriğinden faydalanarak telefonunu şarj eden vatandaş, cebinden 100 TL çıkarıp yanına bir de not yazdı ve dilekçe kutusuna attı.

"HAKKA GİRMEYELİM"

Kutunun edilmesiyle birlikte ortaya çıkan not, herkesi duygulandırdı. Vatandaş kağıda, "Hocam, ben telefonumu caminin elektriğinden şarj ettim. Lütfen bu paraelektrik faturasında kullanır mısınız? Hakka girmeyelim, Allah'a emanet olun." yazdı. Vatandaşın bu hareketi, "Güzel kalpli insanlar iyi ki varlar." dedirtti.

Türkiye'de camiye bırakılan 100 TL ve yanındaki not, okuyanları hüngür hüngür ağlattı. Güzel kalpliler iyi ki varlar - Resim : 1