Türkiye'de çekildi görüntü! Otobüsün şoför koltuğundaki kadını görenler inanamadı, döndü 2 kez daha baktı

Türkiye'de ilginç bir olay yaşandı. Otobüsün şoför koltuğuna bakan vatandaşlar, gördükleri manzaranın ardından şoför koltuğundaki kadına dönüp 2 kez daha baktı. Ama gerçekti.

Türkiye'de çekildi görüntü! Otobüsün şoför koltuğundaki kadını görenler inanamadı, döndü 2 kez daha baktı

Türkiye'de ilginç bir olay meydana geldi. Otobüsün şoför koltuğuna bakan vatandaşlar, gördükleri manzaranın ardından şoför koltuğundaki kadına dönüp 2 kez daha baktı. Ama gerçekti. 

Tekirdağ Çorlu ilçesinde sürücü kursu işletmeciliği yapan Betül Sarıkurt, sabah saatlerinde seçim bürosunda günün programını yaptıktan sonra parti amblemi ve seçim sloganları ile kapladığı otobüsün direksiyon başına geçiyor. İlçenin cadde ve sokaklarını otobüsü ile gezen Sarıkurt, otobüsten seçim vaatlerini de anonsla kendisi yapıyor. Betül Sarıkurt, "Kadınlar için hiçbir şey zor olmuyor. Dolayısıyla biz her şeyin üstesinden geliriz. Otobüsümüzü kullanıyoruz, anonslarımızı yapıyoruz, çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Kısmet olduğunda belediyede görev alırsak, görevimizin üstesinden geliriz" dedi.

YILLARDIR AĞIR VASITA ARAÇ KULLANIYOR 

Yıllardır ağır vasıta araç kullandığını belirten Betül Sarıkurt, "Başkan adayı kadının seçim otobüsünü kendisinin kullandığını görenler zaman zaman şaşırıyor. Çoğu insanlar beni uzun yıllardır tanıdığı için onlar şaşırmıyor, hoşlarına gidiyor. İlk defa görenler çok şaşkınlıkla, hatta hayranlıkla bakıyorlar. Özellikle kadınların muazzam bir teveccühü var. Kadın her şeyi rahatlıkla başardığını ispat oluyoruz böylelikle" dedi.

Türkiye'de çekildi görüntü! Otobüsün şoför koltuğundaki kadını görenler inanamadı, döndü 2 kez daha baktı - Resim : 1

Türkiye'de çekildi görüntü! Otobüsün şoför koltuğundaki kadını görenler inanamadı, döndü 2 kez daha baktı - Resim : 2

Türkiye'de çekildi görüntü! Otobüsün şoför koltuğundaki kadını görenler inanamadı, döndü 2 kez daha baktı - Resim : 3

Türkiye'de çekildi görüntü! Otobüsün şoför koltuğundaki kadını görenler inanamadı, döndü 2 kez daha baktı - Resim : 4

Türkiye'de çekildi görüntü! Otobüsün şoför koltuğundaki kadını görenler inanamadı, döndü 2 kez daha baktı - Resim : 5