Türkiye’de de futbol oynamıştı! Dünya yıldızı eski futbolcu tutuklandı! 9 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bir dönem Sivasspor ve Başakşehir formaları da giyen Brezilyalı futbolcu Robinho, tecavüz suçlamasıyla yargılandığı davada 9 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Yıldız isim tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Türkiye’de de futbol oynamıştı! Dünya yıldızı eski futbolcu tutuklandı! 9 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Futbol kariyerinde Real Madrid, Manchester City, Milan gibi dev takımların yanı sıra Türkiye’de Sivasspor ve Başakşehir formaları giyen Brezilyalı eski futbolcu Robinho 2013 yılında Milano'da bir gece kulübünde Arnavut bir kadına toplu tecavüz olayına karıştığı gerekçesiyle iki yıl önce İtalya'da ceza almıştı.

Ülkesi Brezilya’nın Santos şehrindeki evinde tutuklanan Brezilyalı futbolcunun İtalya’ya iadesi sağlanamamıştı. İtalyan hükümeti Robinho'nun cezasını Brezilya'da çekmesini talep etmişti.

Türkiye’de de futbol oynamıştı! Dünya yıldızı eski futbolcu tutuklandı! 9 yıl hapis cezasına çarptırıldı - Resim : 1

CEZASINI, CEZAEVİNDE ÇEKECEK

Çarşamba günü Brezilya'da bir mahkeme bu kararı onadı ve Robinho'nun cezasını ev hapsi yerine cezaevinde çekmesine hükmetti.

Türkiye’de de futbol oynamıştı! Dünya yıldızı eski futbolcu tutuklandı! 9 yıl hapis cezasına çarptırıldı - Resim : 2

TUTUKLULUĞUNUN DURDURULMASI REDDETTİ

Perşembe günü erken saatlerde bir Yüksek Mahkeme yargıcı, tutukluluğunun durdurulması yönündeki talebi reddetti. Brezilya adalet sisteminin aldığı bu kararlı tutum, Robinho'nun şöhreti ve serveti sayesinde adaletten kaçacağından korkan birçok yerel medya mensubu tarafından övgüyle karşılandı.