Türkiye'de her gün milyonlarca evde sofralara gelen bir ürünün içerisi açıldı. İçinden çık çık bitmeyen canlı izleyenleri dehşete düşürdü

Sosyal medyada paylaşılan bir video herkesin kafasını karıştırdı. Türkiye'de her gün milyonlarca sofrada yerini alan sebzenin içinden çıkan şey görenleri dehşete düşürdü. Videoyu kaydeden kişi, dolma biberin içinden dünyanın en küçük zehirli yılanının çıktığını söyleyerek kürdanla kıl kadar ince bir canlıyı kayda aldı. Ancak uzmanlar videoyu izledikten kısa bir süre sonra gerçeği açıkladı.

Türkiye'de her gün milyonlarca kişinin sofrasında yerini alan ve Türk mutfağının sevilen lezzetlerinden biri olan biber dolmasının ana malzemesi dolmalık biberi kesip eline alan bir adam, o anları kayda aldı. Yurt dışında çekilen görüntülerde, adam elinde bir kürdan biberin içinden kıl kadar ince bir yaratık çıkararak bunun dünyanın en küçük zehirli yılanı olduğunu iddia ettiği bir paylaşım yaptı. 

Türkiye'de her gün milyonlarca evde sofralara gelen bir ürünün içerisi açıldı. İçinden çık çık bitmeyen canlı izleyenleri dehşete düşürdü - Resim : 1

KISA SÜREDE VİRAL OLDU

O görüntüler, sosyal medyada kısa sürede viral olurken uzmanlarda görüntü hakkında açıklamada bulundu. Adam, biberin içinden zehirli bir yılan çıktığını ve bunun dünyanın en küçük yılanı olduğunu iddia etti. Ancak uzmanlar, bu canlının zararsız bir parazit olduğunu söyledi.