Türkiye'de herkes onu gözünden sakınıyor. Ancak o dünyanın en absürt yerlerinde görülüyor. Bu defa öyle bir yerde görüldü ki, izleyenlerin yüreği hopladı

Türkiye'de nesli tükenme tehdidi altında olduğundan korunma listelerinde adı geçen dağ keçileri, dünyanın en ilginç hayvanlarından birisi. Dik yamaçlara kolaylıkla tırmanan bu canlılar, dağların neresinde karşınıza çıkar, tahmin bile edemezsiniz. Kaydedilen bir görüntü de bunu doğruladı. Öyle bir yerde görüldü ki, izleyenlerin yüreği hopladı.

Türkiye'de nesli tükenme tehdidi altında olan yaban keçileri, uzun zamandır koruma altında olan türlerden biri. Gelecek nesillerde de yaşamaya devam etmesi için Türkiye'de herkesin gözünden sakındığı canlı, dünyanın en ilginç yerlerinde görüntüleniyor. İzleyenleri şaşkına çeviriyor.

KAMERA YAKINLAŞINCA GERÇEK ORTAYA ÇIKTI 

Bu defa üzerinde delikler olan bir dağın, zirvesine yakın olan bir mağarasında görüldü. Önce yakınlaştırılmış görüntüde görülen yaban keçisinin tam olarak nerede olduğu merak edildi. Ardından kamera yakınlaştırılmış açıdan, normal açıya döndü ve gerçek ortaya çıktı. İzleyenlerin yüreği hopladı.

Türkiye'de herkes onu gözünden sakınıyor. Ancak o dünyanın en absürt yerlerinde görülüyor. Bu defa öyle bir yerde görüldü ki, izleyenlerin yüreği hopladı - Resim : 1