Türkiye'de hızla yok olan canlı karanlıkta bir anda ortaya fırladı. Vatandaşlar kamera ışıklarını hemen ona çevirdi

Türkiye'de hızla yok olan o canlı gecenin karanlığında aniden ortaya çıktı. Bolu'nun Abant Gölü Milli Parkı'nda bulunan derede görüntülenen su samurları çevredeki vatandaşlar tarafından ilgi ile karşılandı.

Türkiye'de hızla yok olan canlı karanlıkta bir anda ortaya fırladı. Vatandaşlar kamera ışıklarını hemen ona çevirdi

Türkiye'de hızla yok olan su samurları Bolu'nun  Abant Gölü Milli Parkı'nda görüntülendi. Parkın içinde bulunan derede yüzerken görüntülenen su samurları çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi. 

DEREDE KENDİLERİNE YİYECEK ARIYORLARDI

Bolu'nun doğa harikası Abant Gölü Milli Parkı'nda, Dünya Doğa ve Doğal Kaynaklarını Koruma Birliği (IUCN) tarafından nesli yok olma tehdidine yakın kategorisinde değerlendirilen su samuru görüntülendi. Dere kenarında yiyecek arayan 4 su samurunu vatandaş cep telefonlarıyla görüntüledi.

Nesli tükenmekte olan su samurları geçtiğimiz günlerde Gölcük'te de görüntülenmişti. Çekilen yeni görüntülerde ise su samurlarının Abant Deresinde yiyecek aradıkları anlar yer aldı.

Türkiye'de hızla yok olan canlı karanlıkta bir anda ortaya fırladı. Vatandaşlar kamera ışıklarını hemen ona çevirdi - Resim : 1