Sevgilisinden 'namus' cevabı!

Türkiye'de olmasa da gündeme sık sık oturan güzel Şevval Şahin'in sevgilisinden fotoğrafları için destek geldi. Sevgilisi, Şahin’i kıskanmadığını belirterek, model sevgilisine sahip çıktı.

Sevgilisinden 'namus' cevabı!

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında soruları bilemeyince stüdyoyu terk edip gündeme oturan, ardından apar topar Amerika’ya giden Şevval Şahin’e, sevgilisi Yiğit Marcus Aral’dan destek geldi.

Ünlü model, programda kendisine yöneltilen; "İstiklal Marşı'nı biliyor musunuz?", "Atatürk’ün herhangi bir sözünü biliyor musunuz?" ve "Türkiye’de kaç coğrafi bölge var?" sorularına cevap veremeyerek zor anlar yaşamıştı.

Bali’den İstanbul’a dönen ve Nişantaşı'nda görüntülenen Şahin'in sevgilisi Yiğit Marcus Aral, "Bizim zaten kışı burada geçirmeyelim diye planlarımız vardı, soğuk malum buralar. Bu konuları fazla kafaya takmıyor enteresan şekilde, başkası olsa depresyona girerdi” ifadelerini kullandı.

Aral, tatilde sosyal medya hesabından paylaştığı iddialı fotoğraflarıyla kimi zaman takipçilerinin tepkisine neden olan Şevval Şahin’i kıskanmadığını belirterek, model sevgilisine sahip çıktı.

Yiğit Marcus Aral, "O resimleri ben çekiyorum zaten. Biz o şekilde bakmıyoruz. Öyle bir şey yok zaten, namus da öyle ölçülmüyor. Estetik resimler zaten, işi gereği mankenlik yapıyor. Sonuçta genç ve sağlıklıyken çektirmeyecek de ne zaman çektirecek? Biz kendimiz çekiyoruz” şeklinde konuştu.

Sosyal medyada sanıldığının aksine şaşalı bir hayat yaşamadıklarını, emlak işi ve kripto yatırımlar yaptığını ifade eden Aral, “Bali’deydik, üç ay kaldık, şimdi İstanbul’a döndük. Genelde tatil ağırlıklı gittik, birkaç projem de vardı. Bali de sürekli bir yer mülk edinmek istiyoruz. Şevval özleyince Türkiye’ye döndük. Ben 7-8 yıldır gidiyorum, Bali sevdiğim yer. Gösterişli değil ama normal yaşıyoruz” dedi.