Türkiye'de telefon dükkanında şok eden olay. Müşterinin yaptığı şeyi gören dükkan sahibi tek yumruğuyla genci yere serdi

İstanbul Avcılar'da bir telefon dükkanında kaydedilen görüntüler izleyenleri şok etti. Dükkana girip bir telefona baktıktan sonra telefonu cebine atan şahıs, dükkan sahibi tarafından fark edildi. Dükkan sahibi önce yumrukla sersemlettiği genci daha sonra saçlarından tutarak dükkandan attı.

Avcılar'daki bir telefon bayisinde meydana gelen olay izleyenlerin tüylerini diken diken etti. Dükkanda müşteri olduğu sırada içeri giren genç, dükkan sahibinden bir telefon isteyerek incelemeye başladı. 

OYALADIĞINI SANDI AMA YANILDI 

Bir yandan telefona bakan bir yandan dükkan sahibini konuşturan genç, "Haydi kardeşim başka zaman gel, kafam iyi değil" yanıtını aldı ancak o sırada telefonu gizliden cebine koydu.

 DÜKKAN SAHİBİ HEMEN FARK ETTİ 

Gencin bu hareketi dükkan sahibi tarafından hemen fark edildi. Dükkan sahibi önce tek yumrukla sersemlettiği genci daha sonra saçlarından tutarak dükkandan attı. Tüm yaşananlar dükkanın güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.