Türkiye'de ve hatta dünyanın birçok yerinde bir türlü kış uykusuna yatmayan canlı şok bir şey yaparken görüldü

Türkiye'de ve hatta dünyanın birçok yerinde bir türlü kış uykusuna yatmayan ayılardan birinin sosyal medyadaki görüntüsü izleyenleri hayrete düşürdü. Şok bir şey yaparken kaydedilen ayı, bir hayvanat bahçesinde bakıcısıyla birlikte ip atlarken görüldü. Devasa canlının oldukça başarılı bir şekilde ip atladığı görüntüler binlerce kez izlendi.

Türkiye'de ve dünyanın pek çok ülkesinde aylarca sorun olan ayılar, kış uykusuna yatmamakta ısrar ediyordu. Yeteri kadar beslenemedikleri için uykuya yatamadıkları söylenen ayılar, çoğu zaman yiyecek ararken köylerde  ve şehir merkezlerinde görüldü. Ancak sosyal medyada görüntüleri paylaşılan bu ayı, izleyenleri şaşırttı. 

Türkiye'de ve hatta dünyanın birçok yerinde bir türlü kış uykusuna yatmayan canlı şok bir şey yaparken görüldü - Resim : 1

BAKICISIYLA TEK TEK ATLADI

Devasa büyüklükteki bir ayıyı, zıplarken hayal etmek zor geliyorsa bu videoyu izleyin. Hayvanat bahçesinde yaşayan ve kış uykusuna yatmayan bir ayı, bakıcısıyla birlikte ip atlarken görüntülendi. O görüntüler, sosyal medyada binlerce kez görüntülendi.