Türkiye'de yerin altından uyuyan yılanlar bir anda yeryüzüne fırlamaya başladı. Yerin altında ne var. Tedirgin olup 1 1 yukarı fırladılar

Türkiye'de henüz bahar aylarına daha çok olmasına rağmen yılanlar tek tek yerin altından yukarı doğru çıkmaya başladı. Yılanları gören vatandaşlar büyük bir panik yaşadı.

Türkiye'de Afrika üzerinden gelen sıcak hava dalgası nedeniyle oldukça ilginç günler yaşıyoruz. Sıcak hava dalgasının gelmesiyle birlikte yurdumuzda adeta bahar havası görülmeye başlandı. 

Bahar sıcaklarının görülmesinin ardından Tunceli'nin Hozat ilçesinden gelen bir haber ise vatandaşlarda tedirginliğe neden oldu. 

Türkiye'de henüz bahar aylarına daha çok olmasına rağmen yılanlar tek tek yerin altından yukarı doğru çıkmaya başladı. Yılanları gören vatandaşlar büyük bir panik yaşadı.,

TUNCELİ'DE DEPREM BEKLENDİĞİ AÇIKLANMIŞTI

Normalde şubat ayında kış uykusunda olan yılanların karların üzerinde ortaya çıkması köylüleri tedirgin etti. Vatandaşlar arasında yılanların deprem öncesinde garip davranışlar sergilediği inanışı hakimken, deprem bilimciler de son dönemlerde Tunceli’nin ciddi bir deprem tehdidi altında olduğunu, 7,4 büyüklüğünde deprem beklediklerini açıklamışlardı.