Türkiye'den ayrılıp İtalya'ya gitmişti! Ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt'un bir fotoğrafına eleştiri yağıyor

Türkiye'den ayrıldıktan sonra İtalya'nın Igor Gorgonzola Novara takımına transfer olan milli voleybolcu Ebrar Karakurt'un İtalya'da verdiği tatil pozları eleştiriye neden oldu. Türk taraftarlar depremin acısının yaşandığı günlerde Ebrar'ın bu pozları vermesinin yanlış olduğunu savundu. Bazı taraftarlar ise Ebrar'ın yanlış bir yapmadığını belirterek yanında durdu.

Türkiye'den ayrılıp İtalya'ya gitmişti! Ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt'un bir fotoğrafına eleştiri yağıyor

Türkiye'de spor gündemini uzun bir süre meşgul eden ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt, geçtiğimiz dönem İtalya'nın Igor Gorgonzola Novara takımına transfer olmuştu. Burada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Ebrar'ın İtalya günleri devam ediyor. Ancak paylaştığı bir fotoğraf tartışmaların fitilini ateşledi. 

TATİL FOTOĞRAFLARI ELEŞTİRİLDİ 

Venezia'da poz veren Ebrar Karakurt'a takipçileri sessiz kalamadı. Ünlü voleybolcuya, ''Bu aralar böyle paylaşımlar olmuyor'', ''Türkiye kan ağlarken gerek yoktu'' ve ''Biz henüz normale dönmedik Ebrar'' gibi yorumlar yapıldı.

Bazı takipçileri ise ''Bu kara günlerde içimiz açıldı'' ve ''Gayet de duyarlı bir sporcu, ülkesi için yaptıkları ortada'' diyerek Ebrar Karakurt'u savundu.

İşte Ebrar Karakurt'un o pozları: 

Türkiye'den ayrılıp İtalya'ya gitmişti! Ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt'un bir fotoğrafına eleştiri yağıyor - Resim : 1

Türkiye'den ayrılıp İtalya'ya gitmişti! Ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt'un bir fotoğrafına eleştiri yağıyor - Resim : 2