Türkiye'nin de dünyanın da korkulu rüyası olmuştu. Bu yaptığıyla gönüllerde taht kuracak. Kimse onu böyle bilmezdi, karga bile şaşırdı

Türkiye'nin de dünyanın da korkulu rüyası haline gelen ayı, bu kez gönüllerde taht kuracak bir harekete imza attı. Öğle yemeğini yemeğe gittiği sırada, hayvanat bahçesindeki alanında bulunan suya düşmüş kargayı fark etti. Ayı, ona doğru yöneldi ve suya eğildi. O anlar kayda alınırken pek çok kişi, kargayı midesine indireceğini düşündü. Ancak onun yaptığına karga bile şaşırdı.

Yiyecek arayışları, uykusuzlukları ve saldırılarıyla sadece Türkiye'de değil, bu yıl dünyanın pek çok ülkesinde ayılar, sık sık isimlerinden söz ettirdi. Çoğunlukla verdikleri zararlarla anılan ayılardan biri bu kez yaptığı hareket ile gönüllerde taht kurdu. 

KARGA BİLE ŞAŞIRDI

Öğle yemeğini yemeğe gittiği sırada, hayvanat bahçesindeki alanında bulunan suya düşmüş kargayı fark etti. Kayıtsız kalamayan ayı, suya doğru yöneldi. Kargayı yakaladı ve dışarı çıkardı. Ardından arkasını döndü ve yerde kendisini bekleyen meyve ve sebzeden oluşan menüsünü mideye indirmeye başladı. O anlar saniye saniye kaydedilirken karganın bile ayının kendisini kurtarmasına şaşırdığı anlar gözlerden kaçmadı.