Türkiye’nin en büyük sanatçılarından biriydi! Fatma Girik’e büyük vefasızlık

Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Fatma Girik’in ölüm yıldönümü nedeniyle kardeşi Günay Girik mezarını ziyaret etti. Girik ablasına vefasızlık yapıldığından üzgün olduğunu belirterek “Keşke mezarının başında anılsaydı; ablam daha fazla mutlu olurdu” dedi.

Türkiye’nin en büyük sanatçılarından biriydi! Fatma Girik’e büyük vefasızlık

Geçtiğimiz yıl Covid-19'a bağlı çoklu organ yetmezliği sebebiyle hayatını kaybeden Yeşilçam’ın usta oyuncularından Fatma Girik’in ölüm yıldönümünde kardeşi Günay Girik ablasının mezarını ziyaret etti.
 

Türkiye’nin en büyük sanatçılarından biriydi! Fatma Girik’e büyük vefasızlık - Resim : 1

'İNSANLARIN VEFASIZLIĞI BENİ ÜZDÜ' 

Ablası Fatma Girik'in mezarı başından anma yapılmaması nedeniyle üzgün olduğunu belirten Günay Girik, "Sayısını hatırlamadığım kadar çok filmi var. Yaşım 56 ve yaklaşık 44 senem ablam ile geçti. 12 yaşlarındayken ilk filmimiz 'Gülsüm Ana'yı beraber çektik, oğlu rolündeydim. Annemi ablam kadar görmedim. Babam da küçük yaştayken öldü. Onun yokluğu benim için çok büyük bir eksiklik. İki çocuğum var; kızımın adı Fatma Girik, oğlum ise Günay Girik. Ablamın yokluğunu çok hissediyorum. Burada insanların vefasızlığı da beni üzdü. İstanbul'da anma töreni düzenlenmiş. Fakat burada mezarı başında bir anma yapılsaydı; daha iyi olurdu.
 
 “MEZARI BAŞINDA ANILSAYDI DAHA İYİ OLURDU”

Günay Girik “Burada insanların vefasızlığı da beni üzdü. İstanbul'da anma töreni düzenlenmiş. Fakat burada mezarı başında bir anma yapılsaydı; daha iyi olurdu” ifadelerini kullandı.