Türkiye'nin en ünlü kayak merkezlerinden biri olan Uludağ'da masalsı görüntüler hayran bıraktı. Karda güneş keyfi

Türkiye'nin en ünlü kayak merkezlerinden biri olan Uludağ'da masalsı görüntüler hayran bıraktı. Karda güneş keyfini çıkardılar. Dört mevsim yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan Uludağ’da 104 endemik bitki türü tespit edilirken, bunların 32 tanesi Uludağ endemiği olarak kayıtlarda yerini aldı.

Türkiye'nin en ünlü kayak merkezlerinden biri olan Uludağ'da masalsı görüntüler hayran bıraktı. Karda güneş keyfi

Kış ve kayak denildiğinde Türkiye’nin önemli adresleri arasında yer alan Uludağ, doğal güzellikleriyle de büyülemeye devam ediyor. Anlık değişen hava izleyenlere farklı görüntüler sunuyor.

Türkiye'nin en ünlü kayak merkezlerinden biri olan Uludağ'da masalsı görüntüler hayran bıraktı. Karda güneş keyfi - Resim : 1

KARDA GÜNEŞİN TADINI ÇIKARDILAR

Karda güneşin tadını çıkartırken, bir anda sislerin arasında kalan çam ağaçları kartpostallık görüntüler oluşturuyor. Bursa merkeze 36 kilometre uzaklıkta 2 bin 543 metrelik Uludağ, dört mevsim yurt içi ve yurt dışından turistlerin ilgisini çekiyor. Uludağ’da 104 endemik bitki türü tespit edilirken, bunların 32 tanesi Uludağ endemiği olarak kayıtlarda yerini aldı.

Türkiye'nin en ünlü kayak merkezlerinden biri olan Uludağ'da masalsı görüntüler hayran bıraktı. Karda güneş keyfi - Resim : 2

"ÇOK GÜZEL BİR HAVA VAR"

Uludağ’a gelen Ümit Topaloğlu,"Hem sıcağın hem de karın güzelliğini yaşıyoruz. Kar tanelerinin eriyerek düşmesi, sanki bülbül sesi gibi güzellik yansıtıyor. Sessiz olup onu dinleyince, stresinizi atmanızı sağlayacaktır. Çok güzel bir hava var" dedi.

Türkiye'nin en ünlü kayak merkezlerinden biri olan Uludağ'da masalsı görüntüler hayran bıraktı. Karda güneş keyfi - Resim : 3

"HUZUR VERİCİ BİR YER"

Uludağ’a sık sık gelen Ömer Girgin ise, "Uludağ’a böyle güzel havalarda gelmeyi tercih ediyorum. Güneşi gördüğümüz zaman ilk fırsatta gelmeye çalışıyoruz. Burası çok huzur verici bir yer" diye konuştu.