Türkiye'nin her yerinde teker teker ortaya çıkıp korku saçıyorlardı. Bu sefer bir ağacın tepesinde ortaya çıktı

Türkiye'nin her yerinde teker teker ortaya çıkıp korku saçan ayılardan bir tanesi bu defa Çanakkale’nin Yenice ilçesinde ortaya çıktı. Ağacın tepesinde olduğu bir vatandaş tarafından fark edilen yavru ayı, sessizce beklerken vatandaş, cep telefonu kamerasıyla o anları kayda aldı. Ayıyla konuşan adamın ilginç sözleri izleyenleri gülümsetti.

Yenice'nin Kaz Dağları'nın eteklerinde bulunan Aşağıçavuş köyüne yolcu götüren taksici Ümit Aynalı (43) yol kenarında mola verdikleri sırada ormanlık alandaki bir ağacın üzerinde ayı yavrusu olduğunu gördü. Takside bulunan bir yolcu da cep telefonu ile ağaç üzerindeki ayı yavrusunu görüntüledi.

Türkiye'nin her yerinde teker teker ortaya çıkıp korku saçıyorlardı. Bu sefer bir ağacın tepesinde ortaya çıktı - Resim : 1

"KULAĞI SAĞIR HERHALDE"

Yolcunun cep telefonuyla ayıyı görüntülediği sırada, “Evet, ayı bey merhaba. Nasılsın ayı, iyi misin. Keyifler nasıl, diken batmıyor mu, burası çok dikenli. Hadi bay bay. Hadi görüşürüz. Ayı tepki vermiyor, kulağı sağır herhalde” sözleri ilginç görüntüler oluşturdu.