Türkiye'nin sakin şehir ünvanlı ilçesi Şavşat sonbaharın büyüsüne kapıldı

Türkiye'nin sakin şehir ünvanlı Artvin'in Şavşat ilçesi sonbaharın büyüleyici güzelliği ile gören herkesi kendisine hayran bıraktı. Sonbaharın tüm renkleri ile baştan aşağıya bezenen Şavşat'ın hayran bırakan güzelliği havadan dron ile görüntülendi.

Türkiye'nin sakin şehir ünvanlı ilçesi Şavşat sonbaharın büyüsüne kapıldı

Türkiye'nin sakin şehir ünvanlı Şavşat ilçesi sonbaharın tüm güzelliği ile baştan aşağıya bezendi. Sonbaharın tüm renklerini göğsünde taşıyan Şavşat gören herkesi adeta mest etti. Kartpostallara taş çıkarır nitelikteki güzellik dron ile havadan görüntülendi. 

BÜYÜLEYİCİ GÜZELLİĞİ İLE ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

Masal diyarlarını andıran tabiatı, gölleri, ahşap mimarisi ve yaylalarıyla dikkati çeken Şavşat, sonbahar mevsimin son günlerinde ziyaretçilerini ağırlıyor. Bitki örtüsündeki sarı, yeşil, kırmızı, turuncu ve kahverenginin tonlarıyla büyüleyici doğal platoyu andırıyor.

 

Türkiye'nin sakin şehir ünvanlı ilçesi Şavşat sonbaharın büyüsüne kapıldı - Resim : 1

HAVADAN GÖRÜNTÜ ALINDI

Bozulmamış tabiatıyla doğa ve fotoğraf tutkunlarının ilk tercihleri arasında yer alan Şavşat Sahara Milli Parkı, Şavşat Karagöl, Papart Vadisi, Rutav Gölü başta olmak üzere önemli turizm destinasyon alanlarının havadan görüntüsüyle büyüledi.

 

Türkiye'nin sakin şehir ünvanlı ilçesi Şavşat sonbaharın büyüsüne kapıldı - Resim : 2