Türkiye'nin tümüne acil bir uyarı geçildi... Her taraftan fışkırmaya başladılar... Vatandaşlar sabah ilk bunu yapın

Türkiye'de havaların ısınmasıyla birlikte her taraftan yılanlar fışkırmaya başladı. Bugün Avcılar’da bir arabanın motor bölümüne yılan girdiği görüldü. İtfaiye çağırılarak yılan pet şişe yardımıyla araçtan çıkarıldı. Meydana gelen olay üzerine vatandaşların her sabah arabalarına binmeden önce kaputlarını kontrol etmelerinde fayda olacağı ifade edildi.

Türkiye'nin tümüne acil bir uyarı geçildi... Her taraftan fışkırmaya başladılar... Vatandaşlar sabah ilk bunu yapın

 Yaz aylarının gelmesiyle beraber yılanlar adeta her yerden fışkırmaya başladı. Bugün İstanbul Avcılar’da yer alan Gümüşpala Mahallesi Kaynata Sokak’ta da park edilen bir aracın motor bölümüne yılan girdiği görüldü. Yılan bir türlü çıkarılamayınca yine itfaiyeden yardım istendi.

Türkiye'nin tümüne acil bir uyarı geçildi... Her taraftan fışkırmaya başladılar... Vatandaşlar sabah ilk bunu yapın - Resim : 1

ARABANIZIN KAPUTUNU KONTROL EDİN

Gelen görevliler yanlarındaki bir aparat ile yılanı yakalayarak pet şişeye koyduktan sonar doğal ortamına bıraktı. Yaşanan olay üzerine  vatandaşların her sabah arabalarına binmeden önce kaputlarını kontrol etmelerinde fayda olacağı ifade edildi.

Türkiye'nin tümüne acil bir uyarı geçildi... Her taraftan fışkırmaya başladılar... Vatandaşlar sabah ilk bunu yapın - Resim : 2