Togg'da merakla beklenen gün geldi! Yarın saat 19.23'te herkesin gözü burada olacak

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, ön sipariş hakkı sunan NFT açık artırması için nefesler tutuldu. Ön sipariş hakkı 3 farklı yöntem bulunacak. İşte detaylar...

Togg'da merakla beklenen gün geldi! Yarın saat 19.23'te herkesin gözü burada olacak

Türkiye'nin yerli otomobili  Togg'da akıllı cihaza ön sipariş hakkı sunan NFT açık artırması yarın akşam saat 19.23'te Trumore uygulamasında başlayacak. NFT satın alan kullanıcılar, ön siparişe katılma ve teslim alma sıralamasını belirleme hakkı kazanacak.

Togg, "100. Yıl Özel Seri" NFT koleksiyonunu açık artırma yöntemiyle kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor. 5-15 Şubat tarihleri arasında yapılacak açık artırmada NFT satın alanlar, 2023 yılının nisan, mayıs ve haziran aylarında kullanıcılarına teslim edilecek "100. Yıl Özel Seri" Togg Akıllı Cihazları için ön siparişe katılma ve sıralamasını belirleme hakkı da elde edecek.

İLK ALIM TARİHİ VERİLDİ

Togg'a yönelik kamu alım garantisi hayata geçiyor. Togg'un kamu tarafından alım sürecini Devlet Malzeme Ofisi üstlenecek. İlk etapta Togg'un C segment SUV modeli, devlet kurumlarının araç envanterinde yerini alacak.

Togg kurumlara bu yıl 500 otomobil satacak. 2035 yılının sonuna kadar 9 bin 500 C segment SUV, araç filosuna katılacak. Togg ailesinin ikinci modeli sedan otomobilden 4 bin 750 adet alınacak. Ticari modelin alımı ile bu sayı 30 bini bulacak.