Türkiye'ye 5 Eylül uyarıları peş peşe geliyor. Resmi kaynaklardan bir uyarı da Afyon'a. Verilen kodun rengine bakın

Türkiye’ye peş peşe gelen 5 Eylül uyarıları artmaya başladı. Resmi kaynakların uyarılarında, yurdumuzun özellikle batısında ve Ege Bölgesi’nde yağışlar beklendiği açıklanmıştı. Bir uyarıda Afyonkarahisar’a geldi. Şehre meteoroloji tarafından ‘sarı’ kodlu uyarı yapılarak, vatandaşların yağışlara karşı dikkatli olmaları istendi.

Türkiye'ye 5 Eylül uyarıları peş peşe geliyor. Resmi kaynaklardan bir uyarı da Afyon'a. Verilen kodun rengine bakın

Yurdumuzun özellikle batı kesimine ve Ege Bölgesi’ne peş peşe 5 Eylül uyarıları gelmeye başladı. Haritalar, 5 Eylül'de Çanakkale ve Balıkesir üzerinden çok ciddi yağışların gelebileceğini gösterirken bir uyarıda Afyonkarahisar’a geldi.

Türkiye'ye 5 Eylül uyarıları peş peşe geliyor. Resmi kaynaklardan bir uyarı da Afyon'a. Verilen kodun rengine bakın - Resim : 1

SARI KODLU UYARI GELDİ 
 
Uzun süredir sıcak havanın hakim olduğu Afyonkarahisar’da meteoroloji tarafından ‘sarı’ kodlu uyarı yapılarak, vatandaşların yağışlara karşı dikkatli olmaları istendi.Yapılan son meteorolojik tahminlere göre, kentte bugün öğleden sonra yağışlı hava bekleniyor. Yağışla birlikte hava sıcaklıklarının da hissedilir derecelerde düşerek 22 derece seviyelerine gelmesi bekleniyor.  

Türkiye'ye 5 Eylül uyarıları peş peşe geliyor. Resmi kaynaklardan bir uyarı da Afyon'a. Verilen kodun rengine bakın - Resim : 2