Türkiye'ye uzman açıkladı. Bugün Edirne, Kırklareli ve Doğu Anadolu'yu işaret etti. Diğer bölgelerde olmayacak. Hafta içi bile belli, 1-2 artarak geliyor

Türkiye'nin hava durumu hakkında güncel paylaşımlarda bulunan uzman isim Prof. Dr. Orhan Şen, bu sabah açıkladı. Bugün Edirne, Kırklareli ve Doğu Anadolu'yu işaret eden uzman isim, diğer bölgelerde olmayacağının altını çizerken hafta içine ait hava durumu hakkında da konuştu. Sıcaklıklar 1-2 derece artacak.

Türkiye'ye uzman açıkladı. Bugün Edirne, Kırklareli ve Doğu Anadolu'yu işaret etti. Diğer bölgelerde olmayacak. Hafta içi bile belli, 1-2 artarak geliyor

Sosyal medya hesabı üzerinden güncel hava durumu hakkında paylaşımlarda bulunan uzman isim Prof. Dr. Orhan Şen, her pazar günü olduğu gibi bu pazar sabahı da haftayı değerlendirdi.

YAĞIŞ İÇİN ORAYI İŞARET ETTİ

Uzman isim Prof. Dr. Orhan Şen, bu sabah açıkladı. Bugün Edirne, Kırklareli ve Doğu Anadolu'yu işaret eden Şen, yağış olduğunu duyurdu. Bahsi geçen bölgeler dışında Türkiye genelinde yağış olmayacağını söyledi. 

ORTALAMANIN ÜSTÜNDE OLACAK

Prof.Dr. Orhan Şen, sıcaklıkların batı bölgelerinde ortalama olarak mevsim normallerinde seyredeceğini söylerken Anadolu'da ise ortalama mevsim normallerinde üzerinde seyredeciğinin altını çizdi.

1-2 DERECE ARTACAK

Hafta içinde beklenen hava sıcaklıkları hakkında da açıklama yapan Şen, bu hafta içi ülke genelinde önemli bir yağış olmadığını hatta sıcaklıkların 1-2 derece artacağını duyurdu.

İŞTE PROF. DR. ORHAN ŞEN'iN O PAYLAŞIMI;

Türkiye'ye uzman açıkladı. Bugün Edirne, Kırklareli ve Doğu Anadolu'yu işaret etti. Diğer bölgelerde olmayacak. Hafta içi bile belli, 1-2 artarak geliyor - Resim : 1