Türkiye’yi günlerce ekrana kilitleyen sapık Sinan hakkında flaş gelişme!

Müge Anlı’nın programında yaptığı hareketler ve konuşmalarıyla Türkiye’yi günlerce ekrana kilitleyen Sapık Sinan hakkında yeni bir gelişme yaşandı. İddialara göre Sapık Sinan’ın cezaevinde psikolojisinin iyice kötüye gittiği ve avukatlarının önümüzdeki günlerde akli denge raporu için harekete geçebileceği belirtildi.

Türkiye’yi günlerce ekrana kilitleyen sapık Sinan hakkında flaş gelişme!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Arife Gökçe’nin kaybolmasıyla ilgili baş şüpheliler arasında gösterilen ve daha sonrasında bir çocuğa yönelik istismarda bulunduğu gerekçesiyle çıkarıldığı mahkemede tutuklanan Sinan Sarıdoğan hakkında yeni gelişmeler yaşandı.

“İÇERİDE İLGİNÇ TAVIRLAR SERGİLİYOR” İDDİASI

Sosyal medyada ortaya atılan iddiaya göre Sinan Sarıdoğan’ın cezaevine girmesinin ardından psikolojisinin iyice kötüye gittiği ve Sapık Sinan’ın cezaevinde ciddi korku yaşadığı iddia edildi. Hatta avukatlarının önümüzdeki günlerde akli dengesi raporu için bile başvuruda bulunabileceği öne sürüldü. 

"BENİ GÖTÜRÜYORLAR DİYE KORKUYORUM"

Sarıdoğan, gözaltına alındığı anlarda ATV muhabirinin kendisine yönelttiği soruya da "Beni götürüyorlar diye korkuyorum" şeklinde yanıt vermişti. 

ARİFE GÖKÇE OLAYI GİZEMİNİ KORUYOR

Diğer yandan vatandaşlar Arife Gökçe'ye ne olduğunu da merak ediyor. Şu anda olay polisin elinde. Ekiplerin Arife Gökçe olayının çözüme kavuşturmak için yoğun mesai harcadığı ifade edildi.