Tuvaletin içerisinde sinsi sinsi çıkan canlı dünyayı dehşete düşürdü... Videoyu izledikten sonra bir daha tuvalete gidemeyeceksiniz

Tuvaletin içerisinde sinsi sinsi çıkan canlı dünyayı dehşete düşürdü. Videoyu izledikten sonra bir daha tuvalete giderken iki kere düşüneceksiniz. Korkunç görüntülerde, klozetin içinden çıkan su varanı izleyenlerin ağzını açık bıraktı. Tuvaletinden ses duyan kişi, kayıt tuşuna basıp yakından çekmeye başlayınca onu yakalamayı başardı ancak ürkek hayvan ses duyunca kaçıp klozetin deliğine yeniden girdi.

Tuvaletin içerisinde sinsi sinsi çıkan canlı dünyayı dehşete düşürdü. Klozetinden gelen ilginç sesler üzerine o anları kayda alan ev sahibi, klozetin deliğinden kafasını yavaş yavaş çıkaran canlıyı görünce şaşkına döndü. Videoyu izledikten sonra bir daha tuvalete giderken iki kere düşüneceksiniz.

Tuvaletin içerisinde sinsi sinsi çıkan canlı dünyayı dehşete düşürdü... Videoyu izledikten sonra bir daha tuvalete gidemeyeceksiniz - Resim : 1

ÜRKÜP KAÇTI

Tüm bedenini dışarı çıkardıktan sonra etrafa bakan su varanı, çevresindeki duyduğu sesten ya da gördüğü insandan ürkerek deliğe geri döndü. O anlar izleyenlerin yüreğini hoplattı.