Tuvana Türkay'dan sevgilisi ile ateşli pozlar

Ünlü oyuncu Tuvana Türkay şu sıralar Bodrum'da iş adamı sevgilisi İzzet Antebi ile tatil yapıyor. Çift birbirinden romantik halleriyle magazincilerin objektifinden kaçamadı. İşte o kareler

Tuvana Türkay'dan sevgilisi ile ateşli pozlar

31 yaşındaki ünlü oyuncu Tuvana Türkay, Bodrum'un sıcak havasını verdiği pozlarla daha da ısıttı. İş adamı sevgilisi İzzet Antebi ile objektiflere yakalanan Türkay'ın kusursuz fiziği dikkatlerden kaçmadı. Çiftin romantik pozları çok konuşulacak gibi. İşte Tuvana Türkay ve İzzet Antebi'nin o görüntüleri...

Tuvana Türkay kendisinden 13 yaş büyük sevgilisiyle romantik pozlar verdi

Bodrum Cennet Koyu'nda tatil yapan Tuvana Türkay ve İzzet Antebi çifti, romantik anlarında objektilfere yakalandı. İkili birbirinden güzel aşk pozları verdi. 44 yaşındaki Antebi ile 31 yaşındaki Tuvana Türkay'ın aralarındaki uyum da dikkatlerden kaçmadı.

Tuvana Türkay'dan sevgilisi ile ateşli pozlar - Resim : 1

 

Tuvana Türkay, geçtiğimiz yıl eşi Didem Sarı'dan boşanan İzzet Antebi ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Bir süredir haklarında çıkan dedikodular karşısında suskun kalan çiftin beraberliği Bodrum'da görüntülenmelerinin ardından belgelenmişti.

Tuvana Türkay'dan sevgilisi ile ateşli pozlar - Resim : 2

 Tatillerini sürdüren çift, önceki gün Cennet Koyu'nda görüntülendi. Bot üzerinde güneşlenirken objektife yansıyan ikili, romantik anlar yaşadı.

Tuvana Türkay'dan sevgilisi ile ateşli pozlar - Resim : 3

Tuvana Türkay kusursuz fiziğiyle dikkat çekti.

Tuvana Türkay'dan sevgilisi ile ateşli pozlar - Resim : 4