tv100 canlı yayınında tartıştığı gazeteci Latif Şimşek'e korumaları ile şiddet uygulayan DP Milletvekili Cemal Enginyut'a tepki yağdı

tv100 ekranlarında yayınlanan Gündeme Dair Programı'nda tartıştığı gazeteci Latif Şimşek'e korumaları ile şiddet uygulayan DP Milletvekili Cemal Enginyut'a tepki yağdı. Sosyal medyada Enginyurt'a tepki gösterenlerden birisi de AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar'dı. Tayyar "Cemal Enginyurt'u kınıyorum diyerek paylaştığı mesajda Latif Şimşek'e geçmiş olsun dedi.

Tv100'de yayınlanan Gündeme Dair programında gazeteci Latif Şimşek'e tartışma sırasında şiddete varan eylemlerde bulunan DP Milletvekili Cemal Enginyurt'a büyük tepki geldi. Sosyal medya twitter'da tt olan olayla ilgili siyasetçiler, gazeteciler ve vatandaşlar Cemal Enginyurt'a tepki gösterip gazetci Latif Şimşek'e geçmiş olsun dileğinde blundu. 

İşte o tepkiler: 

AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar Sosyal twitter hesabından yaptığı palaşımda Enginyurt'u şu ifadelerle kınadı: "DP’li Cemal Enginyurt’un korumalarınca darp edilen meslektaşımız Latif Şimşek’e geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Enginyurt’u kınıyorum. Latif kardeşimle şimdi görüştüm, durumu iyi, rapor düzenleniyordu, konu yargıya da taşınacak."

Gazetce Zafer Şahin: 

Gazeteci Latif Şimşek’e yapılan çirkin, hadsiz, insanlık dışı iki saldırıyı da lanetliyorum. 50 yaşın üzerinde bir adama 2 kişi saldıracak kadar gözü dönmek neyle açıklanabilir? Geçmiş olsun @latifsimsekk Her zaman yanındayım

Gazetci Kenan Kıran: 

Yazıklar olsun... Milletvekili Cemal Enginyurt ve koruması gazeteci Latif Şimşek’e canlı yayında saldırıldı. Gazeteci örgütleri muhtemelen 5 gün sonra açıklama yapar..

Esra Elönü: 

Gazeteci Latif Şimşek'e çok geçmiş olsun...