tv100 ekibi 82 saat sonra mucizeye tanıklık etti: 11 yaşındaki Doğukan kedisiyle birlikte sağ salim kurtarıldı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde tv100 ekibi Malatya'da bir mucizeye daha tanıklık etti. Malatya'da yıkılan binanın enkazında kalan Doğukan kardeşi Furkan'ın kurtarılmasından sonra, kedisiyle birlikte 82 saat sonra enkazdan sağ salim kurtarıldı. tv100 Muhabiri Ebru Balıkçı olayı, "11 yaşındaki Doğukan 82 saat sonra sağ salim kurtarıldı" sözleriyle aktardı.

tv100 ekibi 82 saat sonra mucizeye tanıklık etti: 11 yaşındaki Doğukan kedisiyle birlikte sağ salim kurtarıldı

Malatya'da yıkılan binanın enkazında kalan Furkan ve Doğukan kardeşler, kedileriyle birlikte 82 saat sonra sağ çıkarıldı.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde Malatya'da yıkılan binaların enkazında AFAD, UMKE, itfaiye, 112 Acil Sağlık, polis ve askerlerin arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Tevfik Temelli Caddesi'nde yıkılan Sevgi Apartmanı'nın enkazından ses alan ekipler, çalışmalarını burada yoğunlaştırdı. Enkazda 5 yaşındaki Furkan Özbay'a ulaşan ekipler, çıkardıkları yaralı çocuğu sağlık görevlilerine teslim etti.

Ekipler daha sonra Furkan'ın ağabeyi, 11 yaşındaki Doğukan'a da ulaştı. Doğukan da yanındaki kedisi "Asit" ile kurtarıldı.

İki kardeş ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Enkazdan çıkarılan kedi ise inşaatın dışına kaçtı.