tv100 ekranlarında Barış Yarkadaş ve Hacı Yakışıklı arasında ‘Şebnem Korur Fincancı’ tartışması! “Sen bu insanları savunuyorsun!”

tv100 ekranlarında yayınlanan ve ilgi ile takip edilen programı Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu’da tv100.com yazarı Barış Yarkadaş ile Yeni Akit Gazetesi Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı arasında Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı ‘Şebnem Korur Fincancı’ tartışması yaşandı. Yakışıklı’nın, “Sen bu insanları savunuyorsun” sözlerine Yarkadaş, “Fincancı’nın gözaltına alınmasının usule aykırı olduğunu söylüyorum” diyerek karşılık verdi.

Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı, 26 Ekim’de gözaltına alınmıştı. TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı, "terör örgütü propagandası" suçundan sevk edildiği mahkemece tutuklanmıştı.

tv100’ün ilgi ile takip edilen programı Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu’da Şebnem Korur Fincancı’nın tutuklanma kararı tartışıldı. Fincancı’nın tutuklanma kararının konuşulduğu esnada stüdyoda gerilim yaşandı.

"Sen bu insanları savunuyorsun"

 Yeni Akit Gazetesi Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı, “Sen Şebnem Korur Fincancı’yı da savundun, İmam Hatiplere ‘Sapık’ diyeni de savundun. Sen bu insanları savunuyorsun” dedi.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş ise Yakışıklı’nın sözlerine “Ben Şebnem Korur Fincacı’nın gözaltına alınmasının usule aykırı olduğunu söylüyorum” yanıt verdi. İkilinin sözlerinin ardından gerginlik yaşandı.