tv100 fon vurgununda yeni ses kaydına ulaştı! "Aradığınız Erzan'a ulaşılamıyor"

tv100 fon vurgununda yeni ses kaydına ulaştı.... Aralarında ünlü futbolcular ve iş insanlarının da yer aldığı 18 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan Seçil Erzan ve fon vurgunuyla ilgili her gün yeni bir detay ortaya çıkıyor. Erzan'ın yeni ses kayıtları ve bilirkişi tarafından incelenen 3 telefonla sim kartlarının ayrıntıları ortaya çıktı. İşte tv100'ün ulaştığı ses kaydı ve ayrıntılar...

tv100 fon vurgununda yeni ses kaydına ulaştı! "Aradığınız Erzan'a ulaşılamıyor"

Türkiye'nin konuştuğu ve aralarında Arda Turan, Muslera ve Emre Belözoğlu'n bulunduğu futbol dünyasının ünlü isimlerin de yer aldığı fon dolandırıcılığı davasında tutuklanan bankacı Seçil Erzan'ın soruşturması sürüyor.

Erzan'ın, futbolcular Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 18 kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar ile 7 milyon 384 bin lira dolandırdığı iddia ediliyor.

Fon vurgunu soruşturması kapsamında tutuklanan Seçil Erzan'ın yeni ses kayıtları ve bilirkişi tarafından incelenen 3 telefonla sim kartlarının ayrıntıları ortaya çıktı.

AYHAN AKMAN VE MERT ÇETİN DE ULAŞAMADI

İşte tv100'ün ulaştığı ses kaydı ve ayrıntılar...

"Soruşturma dosyasına borcum yok, fazla bile ödeme yaptım" dediği Mojtama Haghani ile yaptığı görüşmenin ses kaydı da girdi.

Erzan, ses kaydında "Sen bagaja koy ondan sonra anahtarı bırakırsın, ben hemen kapıdan çıkarım." ifadelerini kullandı. 

Bankacı Seçil Erzan'ın bilirkişi tarafından incelenen 3 telefon ve sim kartlarının kayıtları da ortaya çıktı.

Mağdurlar günlerce Erzan'a ulaşmaya çalıştı ancak yanıt alamadı. Erzan'a ulaşmaya çalışan kişiler arasında Ayhan Akman, Mert Çetin ve iş insanları vardı.

Erzan, mağdurlarının ısrarlı aramalarına ve mesajlarına rağmen hiçbirine yanıt vermedi.